Inzet. Ambitie. Gedrevenheid. Strijdlust. Teamspirit. Creativiteit.

Tal van kwaliteiten die in het voetbal belangrijk zijn, zijn dat ook in het bedrijfsleven en in ons dagelijks bestaan. Het zijn waarden die voor iedereen wel betekenis hebben. Op shared-values.nl komen ze tot uitdrukking in verhalen. Van voetballers. Van supporters. Van ons allemaal.

RS26732_KTC-Heracles-zonder-stadion-A-hpr-1024x601

Shared Values: schatkist boordevol inspirerende verhalen

Al meer dan tien jaar is TenCate hoofdsponsor van Heracles Almelo. De kunstgrasmat waarop de club speelt, is een pronkstuk van TenCate als wereldwijde marktleider in kunstgrassystemen.
Op zich is die langdurige relatie al een unicum in de voetbal- c.q. sportwereld. Nog opmerkelijker is dat de naam TenCate al bijna honderd jaar aan Heracles is verbonden. Begin jaren 20 van de vorige eeuw haalde textielfabrikant Breuning ten Cate namelijk al de eerste Engelse trainer naar Almelo. Ook liet hij ‘aan de Bornsestraat’ een prachtige Engelse tribune bouwen.

De nauwe band tussen TenCate en Heracles Almelo vormt de inspiratiebron voor de campagne Shared Values. Een campagne over verleden, heden en toekomst. Maar vooral een campagne over mensen. Over spelers, supporters en andere betrokkenen. Mensen met inspirerende verhalen waarin waarden tot uidrukking komen die voor ons allemaal geldingskracht hebben. TenCate wil ze graag met jullie delen.